Op zoek naar een sanibroyeur?

Wilt u uw badkamer of WC graag op een andere plek in huis willen of misschien wel een extra WC erbij willen?, maar lukt dit niet vanwege problemen met de riolering. Dan bent u bij sanispecials op het juist adres! Bij ons vind u de sanibroyeur die ideaal bij uw badkamer of WC past.

sanibroyeur

Wat is een sanibroyeur nou eigenlijk?

het verbouwen van de rioolafvoer kost vaak te veel tijd, moeite en geld. Mensen vergeten daarom ook vaak de plannen voor een nieuwe badkamer. Met een sanibroyeur of vuilvermaler kunt u van elke kamer een WC of badkamer maken. Sanibroyeur is een bedrijf dat al 50 jaar ontwerpen maakt om elke kamer in huis om kan toveren naar een WC of badkamer. zij leveren complete Wc’s of onderdelen hiervan die u overal kunt installeren. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact en een normale waterafvoer.

 

Hoe werkt het

De Wc’s van sanibroyeur werken door middel van een vuil vermaler. Bij een normale toilet afvoer wordt al het vuil door de grote afvoer naar het riool gebracht. Deze wordt ook vermaakt met een kleine waterafvoer. Als u doorspoelt zorgd de zwaartekracht ervoor dat het vuil naar de vuilvermaler word geduwt. Deze wordt vermaalt in kleine stukken zodat het makkelijk door een kleine standaard PVC buis kan.

 

benodigdheden

u zelf heeft alleen een stopcontact en een water toe- en afvoer nodig. Verder heeft u niks nodig. Deze benodigdheden vindt u bijna in alle kamers. Het plaatsen van een sanibroyeur kan daarom ook bijna overal in huis gebeuren.