Miltonhouse voor al uw woonartikelen

Bent u verhuisd en nu op zoek naar nieuwe woonartikelen? Of wilt u gewoon een keer een nieuwe bank of stoel. Dan heeft Miltonhouse genoeg artikelen voor u.

miltonhouse

Assortiment van Miltonhouse

Miltonhouse heeft een heel groot assortiment met heel veel verschillende soorten merken en artikelen. Ze verkopen er onder andere banken, stoelen, kasten, tafels, fauteuils, poefs, vloerkleden en lampen. Op de website kunt u bij alle woonartikelen nog een groter assortiment bekijken. Want ze hebben veel verschillende soorten banken, stoelen, kasten etc.

Advies

Heeft u advies nodig met het kopen van uw meubilair? Dan kunnen de medewerkers van Miltonhouse u helpen met het uitzoeken van het meubilair wat bij u past.

Garantie

Miltonhouse levert op elk een standaard garantieperiode van 3 jaar. Als er in die 3 jaar iets fout is met het product waar u zelf niks aan kan doen dan zorgt Miltonhouse ervoor dat het wordt opgelost en zo willen ze hun klanten tevreden houden.

Bezorging

Als u iets heeft gekocht bij Miltonhouse en het is duurder dan 250 euro dan komt Miltonhouse het gratis bij u thuis bezorgen. Dus wanneer u een groot product koopt wat niet in uw auto pas hoeft u zelf niet extra vervoer te regelen om het product zelf te gaan vervoeren.