Meer informatie op de website

We hadden een aantal weken geleden te horen gekregen dat mijn vriendin zwanger is geraakt. Mijn ouders hadden ons aangeboden dat ze graag de babykamer wilde betalen. We waren dus op zoek gegaan naar meer informatie over babykamers. We gingen dus op zoek naar informatie op internet en we kwamen uit op het bedrijf babyandmore. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat ze voor ons zouden kunnen betekenen en wat voor producten ze aanbieden.

Website

Op de website was erg veel informatie te vinden over de babykamers en over de verschillende merken die ze aanbieden. Er waren verschillende kopjes te vinden over wat ze aan te bieden hebben en kwamen uit op  het merk comingkids. Dit merk staat garant voor veiligheid en voor kwaliteit en ziet er erg goed uit. Onder het merk was ook erg veel inspiratie te vinden voor de babykamers.

Service

We hadden contact opgenomen met mijn ouders en we hadden de foto’s laten zien wat voor producten het merk aan te bieden heeft. Ze waren ook erg tevreden over de veiligheid wat het merk te bieden heeft. We hadden samen een complete kamer gekocht. Het werd erg snel geleverd en we waren met hulp van mijn ouders binnen 3 dagen klaar met de babykamer. We waren erg tevreden over hoe het eruit zag.