Licht je leven op met deze ideeën

turned on gray pendant lamp

Verlichting is veel meer dan alleen maar een manier om de duisternis te verdrijven. Het is een middel om sfeer te creëren, je huis een persoonlijke touch te geven en zelfs om je gemoedstoestand te beïnvloeden. De juiste verlichting kan een kamer transformeren van een saaie, functionele ruimte naar een warme en uitnodigende plek. En daar weten ze bij Van den Heuvel Verlichting alles van. Met hun uitgebreide assortiment lampen verlichten zij elk deel van je huis op de manier die jij wenst.

Bij het kiezen van de juiste verlichting voor je huis, moet je rekening houden met verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het doel van de ruimte, de grootte en de stijl van je interieur. Wil je hanglampen die een statement maken boven de eettafel of ben je op zoek naar subtiele spotjes voor in de keuken? Van den Heuvel Verlichting heeft het allemaal en met gratis verzending boven de €25 wordt het wel heel aantrekkelijk om je huis een licht-upgrade te geven.

Van functioneel tot sfeervol

Verlichting heeft verschillende functies in ons huis. Enerzijds heb je licht nodig om te kunnen zien wat je doet, wat we functionele verlichting noemen. Anderzijds is er sfeerverlichting, die bedoeld is om een bepaalde mood te creëren. In de collectie van Van den Heuvel Verlichting vind je lampen die beide aspecten perfect combineren.

Werk en lees in het beste licht

Thuiswerken of een goed boek lezen vraagt om helder en gefocust licht. In het aanbod van Van den Heuvel Verlichting kom je verschillende bureaulampen en leeslampen tegen die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol. Met een goede werk- of leeslamp kun je de productiviteit verhogen en vermoeidheid van de ogen verminderen.

Creëer de perfecte ambiance

Als het gaat om het creëren van een gezellige sfeer, zijn hanglampen vaak de eerste keuze. Ze nemen geen vloerruimte in beslag en kunnen een ruimte direct meer karakter geven. Van den Heuvel Verlichting biedt hanglampen in allerlei stijlen, van modern tot klassiek, zodat ze altijd passen bij jouw interieur.

Slimme verlichting, slimme keuzes

a blurry photo of a bunch of lights

Met de opkomst van slimme technologieën is ook slimme verlichting steeds populairder geworden. Philips Hue is hierin een grote naam en ook deze vind je in het assortiment van Van den Heuvel Verlichting. Slimme verlichting laat je niet alleen met één druk op de knop of via je smartphone je lichten bedienen, maar geeft je ook de mogelijkheid om lichtscènes in te stellen die passen bij elke gelegenheid.

Unieke lampen als eyecatchers

Soms wil je dat je verlichting meer doet dan alleen licht geven; je wilt dat het een kunstwerk is. Unieke designlampen kunnen als eyecatcher dienen in elke ruimte. Bij Van den Heuvel Verlichting vind je bijzondere lampen die jouw persoonlijke stijl reflecteren en die gegarandeerd de aandacht trekken van je gasten.

Tips voor het kiezen van de juiste lamp

Het kiezen van de juiste lamp is niet altijd eenvoudig. Je moet rekening houden met de grootte van de ruimte, de hoogte waarop de lamp komt te hangen en het soort licht dat je nodig hebt. Van den Heuvel Verlichting heeft experts in huis die je kunnen adviseren over welke verlichting het beste past bij jouw specifieke situatie.

Al met al is Van den Heuvel Verlichting meer dan alleen een lampenwinkel; het is een plek waar je terecht kunt voor persoonlijk advies en waar je gegarandeerd de juiste verlichting vindt voor elk hoekje van jouw thuis.