In de Unilux portfolio kunt u vele voorbeelden vinden

Beeld_RolhorHorizontaalWilt u ook graag een hor of een zonwering bij uw raam of deur? Dan is het zeker een aanrader om op de website van de Unilux te kijken. Zij hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan verschillende horren en zonweringen. Door het ruime assortiment kan het erg lastig zijn om een keuze te maken en te bepalen wat voor een hor of zonwering het beste bij uw situatie past.

Veel voorbeelden in de Unilux portfolio

In de Unilux portfolio kunt u vele verschillende voorbeelden terug vinden. U kunt dan goed gaan kijken wat de mooiste en beste oplossing voor uw situatie is. Soms kan namelijk een kleine verandering al een wereld van verschil maken en dit is vaak ook het geval wanneer u horren of een zonwering plaatst. Daarnaast kunt u ook kiezen voor fractions. Deze fractions kunt u ook terug vinden in de Unilux portfolio. De fractions zijn ontworpen met gevoel voor schoonheid en de wil om voorbij te gaan aan de pure functionaliteit. Deze fractions zijn gemaakt van aluminium en zullen uw interieur een extra dimensie geven. Ook kunt u in de Unilux portfolio zien dat u de patronen handmatig kunt vergroten bij de fractions tot u de perfecte sfeer gevonden heeft.

Heeft u verder nog vragen?

Heeft u nog niet uw keuze kunnen maken door middel van de Unilux portfolio, dan kunt u altijd contact opnemen met een van de experts van Unilux. Tevens kunt u langsgaan bij een van de 1600 dealers in Nederland.