4 tips voor jouw perfecte droompaleisje 

wil jij weten hoe je zo gemakkelijk mogelijk een huis kan kopen en ook nog eens jouw oude huis verkopen dan helpt makelaar Veenendaal jou daar graag bij. En hier zijn 4 handige tips voordat je gaat beginnen aan de huizenmarkt.

1 Kies een goede makelaar

Een makelaar kiezen is niet altijd makkelijk ook ben je aan het nadenken of je in de regio wilt blijven wonen of niet. Als je wel de regio Veenendaal wilt blijven wonen zit je hier goed. Een makelaar kiezen die in de huizenmarkt van Veenendaal zit is de beste keuze omdat die veel weten over de omgeving waar de goede scholen zitten en wat de rustige wijken zijn en hoe ver het rijden is naar de winkels en terrassen. Ook weet een makelaar waar je de beste huizen kan vinden voor de scherpste prijzen, en samen met jou zoeken hun huizen die perfect bij jou passen zodat jouw huis en thuis wordt. 

2 Maak een eisenpakket of moodboard

Wil jij het perfecte huis vinden met de perfecte inrichting en tuin dan is het handig om een eisenpakket samen te stellen of om een moodboard te maken met idee├źn over hoe jouw droomhuis eruit komt te zien. Denk aan indeling van het huis of denk aan de grootte van het huis. En ga vooral zitten over jouw budget want hoe meer grond hoe duurder het is. Zo maak je het de makelaars makkelijker om een huis te vinden die bij jou past. 

3 Laat jouw makelaar huizen bezichtigen (en jij ook)

Wat je natuurlijk niet moet doen is via foto’s een huis kopen je wilt het voelen of dit het perfecte huis is waar jij van droomt. De makelaar neemt jou mee nadat hij zelf eerst het huis heeft bezichtigd en hij vindt dat dit bij jou eisen past. Nadat een makelaar uit Veenendaal dat heeft gedaan ga jij zelf kijken en voelen of dat het huis is of dat je nog graag verder wilt kijken. Kraak niet af op de meubels van de vorige bewoners probeer daar zoveel mogelijk doorheen te kijken want je kant het erna zelf inrichten. Zorg er voor dat jij een goed gevoel bij het huis krijgt en in de wijk staat wat jij hebt aangegeven in het eisenpakket. 

4 De verkoop van jouw oude huis

Je kan natuurlijk niet in je nieuwe huis gaan wonen als jouw oude huis nog op de markt staat of zelfs nog op de markt moet komen. Om zo gemakkelijk mogelijk de waarde van jouw huis te berekenen is het handig om een taxateur in te huren die zorgt ervoor dat jouw huis voor de perfecte waarde op de markt komt.