Zoekt u meubels Rotterdam?

Bent u op zoek naar meubels Rotterdam? Dan bent u bij Voorbrood aan het juiste adres. Met een goede service en grote voorraad aan kwalitatieve meubels.

meubels rotterdam

Mijn ervaring

Een maand geleden was ik opzoek naar meubels Rotterdam. Zelf woon ik in het centrum en wou niet echt een bedrijf midden in Rotterdam en ging daarom op zoek naar eentje buiten Rotterdam. Kwam uit bij Voorbrood meubels. Daarmee heb ik contact opgenomen en langs gegaan op afspraak. Werd goed geholpen door het personeel om aan mijn wensen te voldoen. Heb in de showroom de meubels uitgekozen en een aantal konden uit voorraad geleverd worden en de andere moesten nog besteld worden. Dat duurde niet te lang gelukkig waardoor wij al snel onze nieuwe meubels in huis hadden. Toen ze er eenmaal stonden was ik hartstikke blij natuurlijk. Bij Voorbrood hebben ze de juiste ervaring om je te helpen.

Ervaring

Bij Voorbrood meubelen hebben ze goed personeel. De werkenemers weten waar ze over praten. Niets is te gek bij voorbrood meubelen, ze staan tijdens openinstijden ook altijd voor je klaar om jouw het juiste advies te geven. Advies op maat zou ik het bijna noemen. Ieder mens is natuurlijk is anders, en daar hebben zij hun assortiment dan ook op aangepast. Ze hebben bij voorbrood meubelen vrijwel alles, voor ieder wat wils.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *