Kom voor de beste wagonplanken naar Mammoettafels

Bent u op zoek naar wagondelen voor uw houten tafel? Wij beschikken over de meeste soorten wagonplanken met de scherpste prijzen. Wij maken alle planken op maat zoals u ze wilt.

wagondelen

Eigen ervaring

Mijn eigen ervaring met Mammoettafels is goed. Ik heb een samenwerking met ze gehad nadat ik een offerte formulier had ingevuld op de website. Ik had aangegeven wat voor maten mijn tafel moest hebben en na een paar weken hadden ze de perfecte tafel voor mij gemaakt. Hij staat nu in mijn woonkamer en ben er erg tevreden over. De kwaliteit is zeer hoog voor zo’n lage prijs.

Bestellen

U kunt op onze website gewoon bestellen. U moet dan even een offerte formulier invullen. Het gaat heel makkelijk. U ziet ook reviews van andere klanten die bestellingen die hebben geplaatst bij ons. Iedereen is positief over de samenwerking met ons.

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-41113199. Als wij door een storing niet telefonisch bereikbaar zijn, stuur dan even een mailtje naar info@mammoettafels.nl. U kunt bellen voor een afspraak en dan langskomen in de winkel. De winkel bevindt zich in Einthovenstraat 81 1821 BV Alkmaar. Wij zien u graag langskomen.